100 Doors: Parallel Worlds

100 Doors: Parallel Worlds 1.5.20.19

Puzzel je een weg door 100 kamers

100 Doors: Parallel Worlds is het hoofdbrekende vervolg op het populaire ontsnappingsspel 100 Doors. Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Uitdagende levels
  • Verschillende puzzels

TEGEN

  • Te moeilijk
  • Haperende presentatie

Gemiddeld
6

100 Doors: Parallel Worlds is het hoofdbrekende vervolg op het populaire ontsnappingsspel 100 Doors.

Door de ruimte bewegen

De interface in 100 Doors: Parallel Worlds is niet zo gebruiksvriendelijk als hij had kunnen zijn. Om een onbekende reden heeft de ontwikkelaar gekozen voor een balk om in te zoomen in plaats van de vingerbeweging die je hier normaal voor gebruikt. En dat is behoorlijk irritant. De andere besturingsbewegingen zijn gelukkig wel goed verwerkt in het spel. Je schudt bijvoorbeeld je telefoon om stenen te breken of wrijft over je scherm om stof te verwijderen en zo verborgen voorwerpen te ontdekken.

Schuifdeuren

De graphics in 100 Doors: Parallel Worlds zijn vrij gewoontjes. Wanneer je helemaal inzoomt, wordt het beeld een beetje wazig en zie je pixels verschijnen. Als je dan met je vinger over het scherm veegt om in de kamer rond te kijken, zijn de animaties vrij schokkerig. Maar de intergalactische achtergrond ziet er erg mooi uit.

Conclusie

Als je een ervaren fan van puzzelspellen bent, dan is 100 Doors: Parallel Worlds echt iets voor jou. Helaas zullen de meeste puzzels voor de minder ervaren speler echt te moeilijk zijn. 

Meeste downloads Puzzels voor Android

Meer
100 Doors: Parallel Worlds

Download

100 Doors: Parallel Worlds 1.5.20.19